Veelgestelde vragen

EVNTS is voor iedereen die iets te vieren heeft! Denk aan je verjaardag, een babyshower of een familiefeest. Daarnaast verzorgen we ook zakelijke evenementen. Denk hierbij aan de opening van je bedrijf, het vieren van je jubileum of een bedrijfsfeest.

Dat is volledig afhankelijk van de grootte van het evenement. Onze tip? Zodra je het idee hebt om iets te vieren, laat het ons weten! Het kan niet vroeg genoeg van tevoren.

Wij hebben geen vaste tarieven en maken onze offertes op maat. Hierdoor hebben we ruimte voor verschillende budgetten en kunnen wij bieden wat écht bij je past!

EVNTS heeft een doorlopende evenementenverzekering waar veel soorten evenementen onder vallen. Als naar aanleiding van het kennismakingsgesprek blijkt dat jouw evenement hier niet onder valt, zorgen wij voor een goede kortlopende evenementenverzekering. 

Wij hebben geen losse partyverhuur. Wij werken samen met lokale partyverhuurbedrijven om ervoor te zorgen dat we alle benodigdheden kunnen inzetten. 

Helaas doen wij dit momenteel niet. We organiseren wel gerelateerde momenten, zoals een verlovingsfeest of vrijgezellendag!

Zie onze homepagina voor een aantal reviews! Verder kun je onze Instagram pagina in de gaten houden voor meer verhalen van anderen.

Wij proberen tijdens onze evenementen zo veel mogelijk gebruik te maken van duurzame aankleding. Denk hierbij aan duurzame ballonnen of gerecyclede eventmeubels!

Daarnaast zijn we altijd actief op zoek naar nieuwe initiatieven op dit gebied.

Wij zijn vooral actief in de regio Noord-Veluwe. Zelf komen we uit Hattem!